Työntekijähaastattelussa Sanna Rajala – Media Planner

2.1.2020

Moi Sanna! Kertoisitko meille kuka olet, mistä tulet ja työtehtäväsi omin sanoin?

Olen alun perin Rovaniemeltä kotoisin, ja asunut yli kaksikymmentä vuotta pääkaupunkiseudulla ja tehnyt moninaisia työtehtäviä. Aiempaa työkokemusta on kertynyt paljon eri aloilta. Nyt kuitenkin mediatoimistossa tulee täyteen yksitoista vuotta. Tällä hetkellä suunnittelen montaa eri mediaryhmää, työ on erittäin mielenkiintoista ja yksikään päivä ei ole samanlainen!

Jos et olisi markkinoinnin alalla, mitä tekisit työksesi?

Tässä kohtaa elämää en osaa kuvitella muuta alaa, kuin nykyinen mutta jossain elämän varrella mielessä on käynyt hoitoala ja siihen liittyvät hallintotehtävät mutta ne jäivät mielestä aika nopeasti.

Onko jotain villiä korttia mitä voisit tehdä?

Asuisin varmaan jossakin erämökissä villasukat jalassa ja polttelisin puita takassa. Minussa on kaksi puolta: se kaupunkilainen, joka on minun sosiaalinen puoli.. Toinen puoli on se, joka kaipaa sinne Lapin rauhaan erämökille kunnon pakkasen keskelle.

Mainitsit aiemmin, että tässä työssä kivaa on se, ettei yksikään päivä ole samanlainen, niin onko se juuri mikä on parasta?

Sen lisäksi myös se, että pääsee työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa ja erilaisten yritysten kanssa. Tässä työssä näkee paljon eri aloja ja miten ne poikkeavat toisistaan, ja se myös samanaikaisesti haastaa. Mielestäni mitä haasteellisempi työ, sen mielenkiintoisempaa se on.

Positiiviset haasteet ovat siis tervetulleita, mutta onko työssäsi jotain negatiivisella tasolla haastavaa?

Vuosien aikana aikataulut ovat kiristyneet, mikä tietysti tekee tästä työstä vielä entistä haasteellisempaa. Kaikesta on kuitenkin tähän asti selvitty ja vielä ei ole tullut sellaista, mitä ei olisi saatu maaliin.

Mikä susta tulee isona vai onko tämä sitä?

Tämä on sitä. Olen erittäin tyytyväinen tämän hetkiseen elämäntilanteeseen, sekä töissä että kotona.

Vaikka teet useampaa mediaryhmää, niin jos tekisit jotain muuta IUM:llä, mitä se voisi olla?

Minua kiinnostaa myös töiden koordinointi ja se voisi olla projektinjohtamis-tyyppinen työ. Pidän kuitenkin suunnittelusta niin paljon, että haluan pitää siitä myös kiinni. Luulen, että koordinointi olisi kuitenkin niin aikaa vievää, ettei suunnittelulle jäisi valitettavasti aikaa.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Suurin osa vapaa-ajasta menee vuoroviikoin uusperheen pyörittämiseen yhdessä mieheni kanssa. Meillä on yhteensä neljä lasta. Toiset viikot keskitytään sitten muihin juttuihin.

Onko sinulla jakaa jotain fun factia itsestäsi, joka ei selviä tavallisessa toimistoarjessa?

Sukuni tausta on Lapissa sekä Itävallassa. Minussa yhdistyy sellainen pieni sekopäisyys ja hulvattomuus. Elämänasenteeni on sellainen, että kaikesta selviää ja ei oteta niin vakavasti tätä elämää. Huumorilla pääsee pitkälle ja jos tuntuu, että ajatukset ovat hakusessa, ajattelee vain että huomenna on paremmin.

Sinua voisi myös kiinnostaa

IUM on Vuoden Toimisto 2020
IUM on Vuoden Toimisto 2020

IUM kruunattiin jälleen Vuoden Toimisto kisan voittajaksi. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää, kiitos palautteesta...

read more